Opvouwbare Motorola RAZR Officieel Aangekondigd

Motorola_RAZR_2020Na weken van geruchten heeft Lenovo eindelijk de opvouwbare Motorola RAZR aangekondigd. De smartphone heeft net als zijn voorganger een clamshell-design, maar het grote verschil is de aanwezigheid van een opvouwbaar scherm.

De eerste opvouwbare smartphone van Motorola heeft een langwerpig 6,2-inch OLED-scherm met een 21:9-beeldverhouding. Dit opvouwbare scherm heeft een resolutie van 2142 x 876 pixels. Aan de buitenkant vinden we een 2,7-inch scherm zodat je de notificaties kunt zien en simpele taken kunt uitvoeren zonden de smartphone te openen. Dit scherm heeft een 4:3-beeldverhouding en een resolutie van 800 x 600 pixels.

Qua specificaties is het niet de krachtigste smartphone. Zo vinden we intern een Snapdragon 710-chipset, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 16MP hoofdcamera (die ook als selfie-camera te gebruiken is wanneer je de smartphone dichtklapt), een 5MP selfie-camera, een 2510 mAh-accu en een 3.5mm koptelefoonaansluiting. De Motorola RAZR draait op Android 9.0.

Lenovo heeft de Motorola RAZR aangekondigd voor de Amerikaanse markt, waar de smartphone vanaf 9 januari exclusief bij Verizon verkrijgbaar is voor 1500 dollar. De Motorola RAZR komt in december ook naar Europa, maar het is nog onduidelijk of de smartphone ook in de Benelux in de winkels komt te liggen. We hebben hieronder twee hands-on videos geplaatst die een goede eerste indruk geven.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.