Galaxy Gear Update, Toont Volledige Notificaties Op Gear Voor Elke App

Galaxy Gear Notificaties updateDe Galaxy Gear, de smartwatch van Samsung, is door zijn beperkte functionaliteit niet nog niet erg succesvol. Gelukkig is Samsung druk bezig met updates, om zo de Galaxy Gear iets slimmer te maken. Eerder heeft samsung al een update uitgebracht waardoor meer top toestellen van Samsung de Galaxy Gear ondersteunen. Nu heeft Samsung een nieuwe update uitgebracht waardoor notificaties van alle applicaties volledig op de Galaxy Gear kunnen worden gelezen.

Galaxy Gear Notificaties update 2

Tot op heden kon de Galaxy Gear alleen mededelen dat er een nieuwe notificatie was binnengekomen, vervolgens moest je nog steeds je smartphone uit je broekzak halen om de melding te lezen. Na de laatste update zal dit niet meer nodig zijn. De update bied namelijk ondersteuning voor elke applicatie die notificaties gebruikt, die vervolgens allemaal volledig kunnen worden gelezen op de Galaxy Gear.

Om deze update te laten werken heb je de nieuwe Galaxy Gear firmware (V700XXUAMK7) nodig en de nieuwste Gear Manager update die te downloaden is in de Samsung Apps store.

bron [sammobile]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.