Samsung Galaxy S7 (Edge) Krijgt Elk Kwartaal Beveiligingsupdate

samsung-galaxy-s7Het zag er even naar uit dat de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge voortaan geen updates meer ontvangen, omdat Samsung de smartphones van de update lijst had gehaald. Nu komt het bedrijf echter terug op dit besluit.

De Samsung Galaxy S7 is inmiddels meer dan drie jaar oud en het zou daarom niet zo gek zijn als Samsung inderdaad geen beveiligingsupdates meer uitrolt. Samsung is echter nog niet van plan te stoppen en heeft de Galaxy S7 terug op de lijst gezet. Goed nieuws dus voor iedereen die de vlaggenschip-smartphone uit 2016 nu nog gebruikt.

Samsung rolde in het begin maandelijks beveiligingsupdates uit wat later veranderde naar updates per kwartaal. In juni besloot Samsung om de smartphone alleen nog noodzakelijke updates te geven voor belangrijke beveiligingsproblemen, maar te stoppen met de regelmatige uitrol van beveiligingsupdates. De website Sammobile zag echter dat de toestellen opnieuw op de lijst zijn gezet en dat we daarom gewoon elk kwartaal weer een update mogen verwachten. Hoe lang de smartphone nu op de lijst blijft staan weten we niet.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.