Pine Smartwatch: Slimste Horloge Tot Nu Toe

Neptune Pine 1

Neptune zal in januari volgend jaar een smartwatch op de markt brengen dat anders is dan de bekende smartwatches van Sony en Samsung. Neptune heeft een kickstarter project gestart voor een smartwatch genaamd Pine. Pine kan in tegenstelling tot de Sony smartwatch en de Samsung Galaxy Gear, zonder het gebruik van een telefoon volledig functioneren. De Pine beschikt namelijk over een micro-sim slot waardoor het gewoon kan bellen en internetten zonder dat het verbonden moet zijn met een smartphone.

Neptune Pine

De specificaties van de Pine zijn ook erg verrassend en klinken een stuk aantrekkelijker dan de smartwatches die momenteel op de markt worden aangeboden. Zo zal de Pine beschikken over een 2.4 inch TFT scherm met 320 x 240 pixels, Micro-SIM slot, een 1.2GHz dual-core processor, een 5 megapixel camera met LED flash, 512mb RAM, 16 of 32GB opslagruimte, GPS, Bluetooth 4.0, WiFi, IP67 water bestendig, een 810 mAh accu en Android 4.1. Al deze specificaties maken het toestel wel een stuk dikker.

Neptune Pine 2

Het kickstarter project voor de Pine heeft binnen enkele dagen al meer dan 300 duizend dollar opgeleverd, ruim boven het doel van 100.000 dollar. Het is dan ook zeker dat de smartwatch op de markt zal komen, met een lancering datum gepland in januari. Voor meer details, afbeeldingen en vragen kan je terecht op de kickstarter pagina van de Pine smartwatch.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.