HP SlateBook 14: Android Laptop Opgedoken In Video

hp-slatebook-14Via de website van HP is een verborgen video gevonden waarop een laptop is te zien dat draait op Android. De video is ondertussen offline gehaald, maar niet voordat enkele tech blogs de specificaties hebben overgenomen en een aantal screenshots hebben kunnen maken.

De zwart-gele laptop krijgt de naam HP SlateBook 14 en is voorzien van een 14-inch touchscreen met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Ook beschikt de laptop over een quad-core Nvidia processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte, 3 USB poorten, een HDMI poort, een microSD-kaart aansluiting en “Beats Audio Speakers”.

HP heeft vorig jaar ook al eens een Android laptop op de markt gebracht, maar de SlateBook x2 was geen groot succes. Dit kwam mede door het te kleine formaat, slechte accuduur en vele software bugs. Het formaat van de HP SlateBook 14 is in ieder geval een stuk aantrekkelijker voor een laptop. Als de HP SlateBook 14 ook een goede accu, verbeterde software en een aantrekkelijke adviesprijs meekrijgt, zal deze laptop het zeer waarschijnlijk een stuk beter doen dan de SlateBook x2.

bron [PCworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.