Huawei Ascend P7 mini Bekend Gemaakt

Huawei-Ascend-P7-miniDe Huawei Ascend P7 zal pas op 7 mei in Parijs officieel worden aangekondigd, maar de specificaties en foto’s van de Huawei Ascend P7 mini staan nu al op de Duitse website van de Chinese fabrikant Huawei.

De Huawei Ascend P7 mini zal worden voorzien van een 4,5-inch display met een resolutie van 960×540 pixels, een 1,2GHz quad-core processor, 1GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 2000mAh accu, een 8 megapixel camera aan de achterzijde en een 5 megapixel camera aan de voorzijde van het toestel. De Huawei Ascend P7 mini meet 131,2 x 65,3 x 7,8mm, weegt 115 gram en draait op Android 4.3 (Jelly Bean) met de Emotion UI 2.0 Lite-skin. Ook is er ondersteuning voor WiFi, Bluetooth, GPS, NFC en 4G.

Huawei-Ascend-P7-mini-2

Het toestel zal worden uitgebracht in zwart en wit, maar wanneer het toestel op de markt zal komen en voor welke prijs is nog niet bekend. Op 7 mei zal Huawei een evenement houden waar wij meer te weten zullen komen over de Ascend P7 en de Ascend P7 mini.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.