Samsung Heeft Galaxy K zoom Officieel Aangekondigd

Samsung-Galaxy-K-zoom-zwartSamsung heeft zojuist een presentatie gehouden waar het bedrijf de Galaxy K zoom officieel heeft aangekondigd. Dit toestel is een aangepaste Galaxy S5, gericht op het maken van goeie foto’s. Zo beschikt het toestel over een 20,7 megapixel camera met 10x optische zoom.

Nadat Samsung vorig jaar de Galaxy S4 heeft uitgebracht kwam het bedrijf ook met de Galaxy S4 zoom. Dit jaar doet Samsung het zelfde met de Galaxy S5, maar zal het toestel inplaats van Galaxy S5 zoom, de Galaxy K zoom gaan heten. Het doel van de Galaxy K zoom is het samenvoegen van een smartphone en een camera, waardoor het overbodig zal worden om twee verschillende toestellen aan te schaffen.

De Galaxy K zoom beschikt over een 20,7 megapixel camera met een 10x optische zoom lens en een extra felle Xenon-flitser. Deze combinatie zal voor heldere en gedetailleerde foto’s moet zorgen. Ook is de software van het toestel aangepast om betere foto’s te kunnen maken. Zo kan het toestel focussen op bewegende objecten, zijn er verschillende filters in te stellen en is het toestel voorzien van optische beeldstabilisatie.

Samsung-Galaxy-K-zoom

Naast de verbeterde camera beschikt het toestel over een 4,8 inch 720p-display, een hexa-core chipset dat bestaat uit een 1,3GHz quad-core-processor en een 1,7GHz dual-core processor, een 2430 mAh accu, 2GB werkgeheugen en 8GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een SD-kaart. De Galaxy K zoom meet 137,5 mm x 70,8 mm x 16,6 mm, weegt 200 gram en draait op Android 4.4 (KitKat).

Samsung-Galaxy-K-zoom-black

De Samsung Galaxy K zoom zal vanaf 21 mei in de winkels liggen voor een adviesprijs van €499. Het toestel zal worden uitgebracht in de kleuren Charcoal Black, Electric Blue en Shimmery White.

bron [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.