Sony Start Uitrol Van Android 4.4 Voor Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR en Xperia Tablet Z

Sony_Xperia-Tablet-Z1-KitKatSony is gisteren gestart met de uitrol van Android 4.4 (KitKat) voor de Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR en Xperia Tablet Z. Gebruikers kunnen deze update via over-the-air (OtA) downloaden, maar wanneer Nederlandse gebruikers de update precies zullen ontvangen is niet bekend.

Sony kondigde in november al aan dat de Xperia Z-modellen in mei een update zullen ontvangen naar de nieuwste versie van Android. Vandaag is het dan zover en kunnen gebruikers genieten van de meest stabiele Android versie met de nieuwste functies en bug fixes. Sony laat wel weten dat de update in fasen zal worden uitgerold, “de beschikbaarheid [van de update] verschilt per markt en per provider“.

Naast de standaard Android aanpassingen en stabiliteit verbeteringen, heeft Sony zelf ook enkele wijzigingen doorgevoerd. Zo zullen er nieuwe emoticons worden toegevoegd, zal de email app een update ontvangen en komt er een STAMINA mode. Ook zullen Sony apps zoals, Walkman een update ontvangen met een aangepaste UI en Sony Entertainment Network cloud service intergratie.

bron [Sony]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.