Samsung Start Uitrol Android 6.0.1 Voor Unbranded Galaxy Note 4

Samsung-Galaxy-Note-4-Android-MarshmallowDe Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung is gestart met de uitrol van Android 6.0.1 (Marshmallow) voor de unbranded Galaxy Note 4. Eerder begon de fabrikant al met de uitrol van Marshmallow voor de Vodafone en T-Mobile uitvoering.

Eind vorig jaar startte Samsung in verschillende landen al met de uitrol van Android 6.0.1 voor de Galaxy Note 4. In Nederland moesten wij echter nog een lange tijd wachten. Pas in mei ontvingen Vodafone-branded toestellen in Nederland de Marshmallow-update. Enkele weken later kwam de update binnen op de toestellen van T-Mobile.

Eigenaren van een simlockvrije Galaxy Note 4 die niet is voorzien van providersoftware kunnen vanaf nu ook eindelijk Android Marshmallow installeren. De update met buildnummer N910FXXU1DPE1/N910FPHN1DPE1/N910FXXU1DPE2 is bijna 1400MB groot en brengt Android naar versie 6.0.1 met de nieuwe TouchWiz-schil van Samsung.

De update brengt vele verbeteringen met zich mee, waaronder enkele nieuwe features zoals het accubesparende Doze en app-permissies. Ook heeft Samsung betere beveiligingen voor de vingerafdrukscanner toegevoegd en heeft de fabrikant het over zijn Snel Verbinden-functie. 

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.