Google Start Uitrol Android 7.1.1

Android NougatGoogle heeft Android 7.1.1 officieel gelanceerd. De nieuwste versie van Nougat wordt nu uitgerold naar de Nexus-toestellen van het bedrijf.

Aan Android 7.1.1 zijn verschillende kleine en grote wijzigingen aangebracht ten opzichte van Android 7.0. Zo heeft Google deze Androidversie onder andere voorzien van de optie om ronde app-icoontjes weer te geven. Ontwikkelaars kunnen voortaan dan ook zowel een standaard app-icoon als een ronde app-icoon toevoegen aan hun apps. Ook kunnen ontwikkelaars nu meer snelkoppelingen toevoegen aan het menu dat kan worden geopend door lang op een icoontje te drukken.

Google heeft ook een aantal andere functies beschikbaar gemaakt, zoals gebaren in de vingerafdrukscanner, verbeteringen voor Google Daydream en een nieuw systeem dat updaten van apps sneller maakt.

Android 7.1.1 (Nougat) zal als eerst worden uitgerold naar de Nexus en Pixel-toestellen van Google. Wanneer de update naar toestellen van andere fabrikanten zal worden uitgerold is nog niet bekend.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.