BlackBerry Mercury Gespot Op Foto’s?

blackberry-mercuryBlackBerry stopt met het maken van smartphones, maar komt voor die tijd met nog één laatste Android-toestel. Deze smartphone heet Mercury en is nu mogelijk gespot op foto’s.

De BlackBerry Mercury krijgt net als de BlackBerry Priv zowel een touchscreen als een qwerty-toetsenbord. Het toetsenbord op de Priv is echter uitschuifbaar terwijl het toetsenbord op de Mercury altijd zichtbaar is.

Op foto’s die zijn gelekt via het Chinese social media platform Weibo zien we een toestel die overeenkomt met de eerder genoemde eigenschappen. Zo zien we een klein qwerty-toetsenbord onder het scherm en zaken als de selfiecamera, de speaker en het Android-besturingssysteem. We kunnen niet met zekerheid zeggen of het hier inderdaad gaat om de Mercury, omdat de bron niet bevestigd kan worden.

Volgens de laatste geruchten beschikt de Mercury over een 4,5 inch hd-scherm, een Snapdragon 625-chip, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 3400 mAh accu, een 18 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. De smartphone draait op Android 7.0 (Nougat).

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.