Lenovo Wil Volgend Jaar 12 Moto Mods Uitbrengen

Moto ModsLenovo, het Chinese moederbedrijf van Motorola, heeft aangegeven volgend jaar 12 Moto Mods uit te brengen voor de Moto Z-lijn. Moto Mods zijn hardware-modules waarmee je de hardware van de smartphones kunt uitbreiden.

De Moto Z-lijn bestaat momenteel uit drie toestellen, de mid-range Moto Z Play en de high-end Moto Z en Moto Z Force. De toestellen beschikken allemaal over een 5,5-inch display. De Moto Z Play heeft een Snapdragon 625-processor met 3GB werkgeheugen, terwijl de high-end toestellen zijn voorzien van een Snapdragon 820-processor met 4GB werkgeheugen. Wat de toestellen natuurlijk uniek maakt is de aansluiting voor Moto Mods.

Lenovo heeft al vier verschillende Moto Mods gelanceerd, maar wil in 2017 elke maand mininaal één nieuwe Moto Mod op de markt brengen. Met de huidige Moto Mod kan je een extra accu, betere camera, een speaker of zelfs een beamer toevoegen aan de achterkant van de Moto Z-smartphones.

Enkele mogelijke Moto Mods die we in 2017 te zien krijgen zijn een e-reader scherm, een blaastest-module, een gamecontroller en een module met externe opslagruimte.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.