Dit Zijn De Nieuwe Functies In Android 7.1.2 (Nougat)

android-nougatGoogle heeft deze week Android 7.1.2 aangekondigd, waarin “veel bugfixes en verfijningen zijn aangebracht“. Google heeft verder weinig details bekendgemaakt, maar er zijn al wel verschillende visuele wijzigingen gevonden die wij hieronder even op een rijtje hebben gezet.

Eén van de wijzigingen is te vinden in de stilteprofielen als je een wekker hebt ingesteld. Zo kan je nu zien hoeveel uur er nog is voor het alarm afgaat. In Android 7.1.1 zag je alleen hoe laat je alarm afging.

Android 7.1.2 stilteprofielen wekker

We zien ook dat het nu mogelijk is om een reactie op een notificatie in het vergrendelscherm rechtstreeks via het toetsenbord zelf te verzenden. Sinds Android 7.0 was het ook al mogelijk om een direct reply te versturen, maar dit kon alleen via de notificatie zelf.

Android-7.1.2-nieuwe-functies

De laatste visuele wijziging is alleen beschikbaar voor Pixel-toestellen. Sinds Android 7.1.2 is het mogelijk om verschillende live wallpapers in te stellen voor het vergrendelscherm en het bureaublad. Voorheen kreeg je op beide schermen dezelfde live wallpaper te zien.

De bèta van Android 7.1.2 is momenteel beschikbaar voor de Pixel, Pixel XL, Nexus 5X, Nexus Player en de Pixel C.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.