Xiaomi En HTC Hebben Uitrol Android 8.0 (Oreo) Stopgezet [update]

Android-8.0-OreoZowel Xiaomi als HTC hebben de uitrol van Android 8.0 (Oreo) gepauzeerd. Er zijn teveel fouten gevonden in de Oreo-update die eerst moeten worden opgelost.

Xiaomi is eind 2017 gestart met de uitrol van Android 8.0 (Oreo) voor de Xiaomi Mi A1. Deze smartphone kreeg als eerste de Oreo-update omdat de Mi A1 meedoet aan het Android One programma. Helaas blijkt nu dat de update niet alleen maar verbeteringen met zich meebrengt, maar ook enkele problemen. Zo zijn er sinds de update nieuwe problemen opgedoken met de camera, de bel-app, de vingerafdruksensor en de accu. Voor sommige problemen is al een oplossing gevonden, maar nog lang niet voor alle problemen. Daarom heeft Xiaomi de update eerst stopgezet. Het is nog onduidelijk wanneer Xiaomi de update zal hervatten.

  • Wij geven deze maand gratis een Xiaomi Mi A1 weg. Klik hier om mee te doen aan de weggeef actie!

Ook HTC zou dit weekend beginnen met de uitrol van een Oreo-update. De update stond klaar voor de HTC 10, maar al voordat de update kon worden gedownload besloot HTC de update terug te trekken. Een reden heeft HTC niet gegeven, maar het is aannemelijk dat één of meerdere bugs voor vertraging zorgen. Eerder heeft HTC om vergelijkbare redenen namelijk de Oreo-update voor de HTC U11 tijdelijk gepauzeerd. Het is onduidelijk wanneer de update weer zal worden hervat.

  • Update: Xiaomi heeft de uitrol van de Oreo-update voor de Mi A1 ondertussen weer hervat.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Robin schreef:

    De update voor de Xiaomi is alweer hervat. Effe factchecken volgende keer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.