Samsung Zal Deze Week Alle Resterende Galaxy Note 7-toestellen Deactiveren

samsung-galaxy-note-7Slecht nieuws voor iedereen die nog steeds in het bezit is van een Galaxy Note 7. Samsung zal deze week namelijk een update uitrollen die alle Note 7-toestellen zal deactiveren.

Iedereen weet ondertussen wel dat de Galaxy Note 7 van de markt is gehaald, nadat bleek dat de accu in de phablet vlam kon vatten vanwege een productiefout. Samsung is niet alleen gestopt met de verkoop van de Note 7, maar heeft ook een oproep gedaan om de phablet terug te sturen naar Samsung. Eerder dit jaar bleek dat 96 procent van de toestellen zijn teruggebracht.

Samsung heeft al verschillende keren een update uitgerold die de Note 7 minder aantrekkelijk moet maken, waardoor de meeste mensen de Note 7 ondertussen al lang naar Samsung hebben teruggestuurd. Toch zijn er nog enkele toestellen in omloop, die Samsung via een laatste update nu volledig wil deactiveren. Op deze manier voorkomt Samsung dat er nog meer incidenten met ontploffende accu’s opduiken.

Het nieuws over het deactiveren van de Galaxy Note 7 komt vlak voor de officiële onthulling van de Galaxy S8 en Galaxy S8+. Samsung lijkt te willen voorkomen dat er rond de lancering van Samsung’s nieuwe vlaggenschip negatieve berichten opduiken over de toestellen van de fabrikant. Waarschijnlijk moet de update mensen ook overhalen om de Note 7 alsnog in te ruilen voor een Galaxy S8+.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *