“Huidig Ontwerp LG G7 Geschrapt, LG Werkt Aan Nieuw Apparaat”

LG G6Volgens The Investor heeft LG besloten om het ontwerp van de LG G7 te schrappen. De Zuid-Koreaanse fabrikant zou het team dat verantwoordelijk is voor het ontwerp van de LG G7 hebben teruggestuurd naar tekentafel om te werken aan een volledig nieuw apparaat.

Jo Seong-jin, de CEO van LG Eletronics ziet de LG G7 als een nieuwe start op de mobiele markt, aldus The Investor. Na maanden van ontwikkeling zijn de ingenieurs gedwongen om volledig van de grond af te werken aan een nieuw product. De lancering van de LG G7 zou eerst gepland staan voor maart, maar LG liet eerder al weten dat het bedrijf niet meer elk jaar op vaste tijdstippen een nieuwe vlaggenschip zal introduceren.

Intern wordt er gespeculeerd dat het bedrijf geen sterke verkoopargumenten voor de LG G7 heeft kunnen vinden, aldus een anonieme bron.

Dit is de reden dat LG de ontwikkeling van de LG G7 meteen heeft stopgezet. Waarschijnlijk is dit een goed besluit, want de huidige smartphones kunnen simpelweg niet concurreren met toestellen van fabrikanten als Samsung. Als LG meer tijd steekt in het ontwikkelen van een innovatief en krachtig toestel dan heeft LG meer kans om nieuwe klanten te trekken.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.