Android Wear 2.8 Introduceert Duidelijkere Notificaties

Android Wear 2.0 smartwatchesGoogle heeft aangegeven de komende dagen versie 2.8 van Android Wear uit te rollen. De nieuwste versie van het smartwatch-besturingssysteem bevat onder andere een donkerdere AMOLED-thema en duidelijkere notificaties.

Android Wear 2.8 zal de komende dagen worden uitgerold via de Android Wear-app, die via de Play Store geüpdatet kan worden. De nieuwste versie van Android Wear heeft ‘improved notification glanceability’ gekregen, oftewel een verbeterde weergaven van de notificaties. Wat Google hier precies mee bedoeld is niet duidelijk, maar waarschijnlijk zijn de notificaties beter leesbaar of is de layout gewijzigd.

Google heeft ook de achtergrond donkerder gemaakt, waardoor de leesbaarheid is verbeterd. Vooral op AMOLED-schermen is dit het geval. Een donkerdere achtergrond moet er ook voor zorgen dat de accu iets langer meegaat.

Je kunt de nieuwste versie van Android Wear 2.8 installeren door de Android Wear-app te updaten via de Google Play Store. Het kan nog even duren voordat de update voor iedereen beschikbaar is.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.