Ook Galaxy S4 Heeft Problemen Na Update Android 4.3

Galaxy-S4-Verizon-Android-4.31

Eerder schreven wij over de problemen dat de Android 4.3 update gaf bij de Galaxy S3, Samsung heeft vervolgens besloten om de update stop te zetten totdat alle problemen zijn opgelost. Echter melden nu ook mensen met de Galaxy S4 die de Android 4.3 update hebben ontvangen, problemen te hebben die vergelijkbaar zijn met de problemen op de Galaxy S3.

De Android 4.3 (Jelly Bean) update voor de Galaxy S4 werd begin deze maand vrijgegeven en zou onder andere ondersteuning bieden voor de Galaxy Gear en de nieuwe KNOX-beveiliging. Echter melden mensen nu dat ze te maken hebben met een energieslurpende batterij en een falende WiFi-verbindingen.

De problemen komen een stuk minder voor dan bij de Galaxy S3 en dat is waarschijnlijk ook de reden dat we nu pas nieuws ontvangen over deze problemen. Het is nog niet bekend of Samsung ook deze update stop zal zetten, of snel een extra update zal gaan uitbrengen om deze problemen op te lossen.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

15 Reacties

 1. Hans van Gils schreef:

  Mijn Galaxy S3 geeft sinds vandaag 26 nov 2013 problemen. Hij start niet meer door en op de display blijft dan Samsung staan en de blauwe led brand. Verder kun je niks meer, opstarten lukt niet telkens weer blijft hij hangen. Enkel dat ik een keer in Veilige stand terecht kwam.
  Aan de PC gehangen met USB en KIES opgestart, en jawel ik kon weer inloggen op mijn S3
  Nu hopen dat het goed blijft gaan.
  Toch wel lastig, als zakelijke klant een dag niet bereikbaar, maar aan de andere kant ook wel relaxt

 2. JV schreef:

  Komt wel in orde , maar liefst nog voor nieuwjaar .

 3. Jan Smekens schreef:

  Op mijn galaxy S4 werkt alles normaal.

 4. dejonghe tom schreef:

  Toestel werkte perfect toen ik eergisteren de update gedaan had blokkeerde mijn s4 om de zoveel seconden. Dit probleem heb ik nu constant. Bij het typen van een bericht, filmpje bekijken, scrollen door menu…

  Echt professioneel is dit niet een halve software update lanceren… triestig.

 5. hans schreef:

  Hier een S4. Batterij gaat niet zolang mee als voor de update en nu en dan loopt ie vast voor 5 seconden..

 6. Jay schreef:

  If aint broken dont fix it! Ik loop liever een update achter totdat de kinderziiektes eruit zijn dan altijd de laatste update te moeten hebben. 4.2.2 draait smoot op mijn S4. Voorlopig zo houden.

 7. Hen3 schreef:

  Precies wat Jay zegt! beter wacht je even, laggy 4.3 is ook niks, beter smooth en geduld.

 8. jefken schreef:

  na de update 4.3 ontvangen te hebben toch wat problemen:
  batterijduur sterk verminderd;
  s health loopt vast en is onbruikbaar, kan ook niet verwijderd worden;
  wifi heeft problemen;
  werkt merkelijk trager of hapert soms;
  hopelijk wordt hier vlug aan verholpen door samsung want de werking met uodate 4.3 is merkelijk slechter dan met de vorige versie
  groetjes

  • jefken schreef:

   eindelijk na de update van 27 november en de update vandaag van s-health app werkt alles naar behoren; Hiervoor heb ik na de update van s-health deze in zijn oorsprong moeten herstellen (alle updates verwijderen) en na s-health terug ingesteld te hebben en de nodige updates terug geladen te hebben blijkt deze nu ook te werken.
   Mijn galaxy s4 functioneert nu terug als vroeger, wifi en batterijduur zijn weer als voorheen. Het heeft wel sinds de update naar 4.3 tot nu geduurd mits de nodige tussentijdse aanpassing om een normale functionering te verkrijgen. Samsung zou beter de updates vrij geven na deftige uitproberen zodat al die hinder vermeden wordt;

 9. micha schreef:

  Na update 4.3 baterij snel leeg en dat voor zo duur toestel erg vind ik dat heb nog de 32 gb 650 euro fijn hoor SAMUNG !!!!!!!!!!!!!!

 10. John schreef:

  Van de week toch de gok gewaagd en mijn s3 ge updated naar Jelly 4.3
  Nou een complete chaos!!!
  Batterij snel leeg, Ram geheugen wordt verzwaard, WIFI problemen(constant) ben ik echt niet blij mee.
  Galerij OER-lelijk geworden dan voorheen.

  Samsung doe hier wat aan.

 11. isnogood schreef:

  Foto’s maken zijn nu bagger als of je 10 jaar geleden met een 1.2 mega P maakt accu na 12 uur leeg toestel blijft vaak vast hangen streamen tv werkt niet

 12. eljo schreef:

  Mijn vriend en ik hebben allebei de S4, ook allebei dezelfde nacht de update uitgevoerd. Mijn telefoon werkt prima, maar die van mijn vriend gaat na die update om de haverklap uit, weer aan, uit, weer aan, uit, aan…..Alleen als tie in de lader zit blijft de telefoon aan staan. Geeft ook aan dat batterij leeg is, terwijl hij net van de lader komt. Hij heeft een zakelijk abonnement dus dit is voor hem geen doen zo.
  Zou het helpen als we de telefoon terugzetten naar de fabrieksinstellingen? Dat is het enige wat ik kan bedenken….
  Graag advies, bedankt!

  groetjes, Eljo

 13. eljo schreef:

  Trouwens, ik heb wel met mijn S4 dat ik steeds als ik thuis kom en hij op wifi overgaat, een melding krijg dat ik geen contact meer heb met KPN…terwijl ik Tele2 heb. Waar ik ook naartoe geweest ben krijg ik die melding.. lijkt me geen kwaad kunnen maar is ook gekomen na de update.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.