Google Camera-App en Chrome Remote Desktop Nu Te Downloaden In de Play Store

Chrome-Remote-Desktop-Google-CameraVanaf vandaag is het mogelijk om de officiële camera-app van Google, dat tot nu toe exclusief beschikbaar was voor Nexus-toestellen, te downloaden in de Google Play Store. Alle toestellen met Android 4.4 (KitKat) kunnen de app hier gratis downloaden. Naast de camera-app heeft Google ook Chrome Remote Desktop uitgebracht. Hiermee is het mogelijk om je pc te besturen met een Android toestel.

De camera-app van Google is voorzien van een nieuwe app-icoon en layout. Ook komt de camera-app met Photo Sphere en een panorama-optie, met deze functies kan je 360 graden foto’s maken. Ook kunnen foto’s worden gemaakt waarbij de achtergrond wordt vervaagd.

Via de Chrome Remote Desktop-app kunnen Android gebruikers hun desktop met het Chrome OS overnemen. Zo krijg je het volledige desktop te zien op je Android toestel en kan je de muis besturen door met je vinger over het scherm te bewegen. Ook kan er een toetsenbord worden geopend om tekst in te voeren op je desktop. Chrome Remote Desktop is momenteel alleen beschikbaar in de Google Play Store, maar zal later dit jaar ook voor iOS beschikbaar zijn.

bron [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.