Dit Is Google’s Nieuwe Pixelbook “Nocturne”

Chromebook-afneembaar-toetsenbordEr zijn beelden opgedoken van een nieuwe Google Pixelbook, die intern bekendstaat onder de codenaam “Nocturne”. Het gaat om een model met afneembaar toetsenbord en een vingerafdrukscanner.

Volgens de geruchten zal Google op 9 oktober twee nieuwe Pixelbooks introduceren. De opvolger van de huidige Pixelbook heet “Atlas”, maar er komt ook een variant waarbij het toetsenbord afneembaar is. Hierdoor is het scherm ook gewoon als tablet te gebruiken. Van deze “Nocturne” uitvoering zijn nu verschillende details uitgelekt.

De “Nocturne” Chromebook heeft aan de linkerkant van het scherm een vingerafdrukscanner zitten. In de onderstaande korte animatie zien we hoe gebruikers deze scanner kunnen gebruiken.

Ook zijn de boven- en onderstaande renders opgedoken. Alhoewel we geen merknaam op de afbeeldingen zien staan, is de kans aanwezig dat het hier gaat om Google’s nieuwe Pixelbook. We zien namelijk op dezelfde plaats een vingerafdrukscanner. Ook zien we aan de scharnieren dat het scherm afneembaar is, iets dat overeenkomt met de geruchten.

Chromebook-afneembaar-toetsenbord-vingerafdrukscanner

Op 9 oktober komen we te weten of deze afbeeldingen kloppen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.