Slingshot: Facebook Introduceert Snapchat Concurrent

Facebook SlingshotFacebook heeft zojuist een nieuwe app gelanceerd, genaamd Slingshot. Slingshot is een dienst die moet gaan concurreren met de bekende app, Snapchat.

Eerder heeft Facebook geprobeerd om de populaire Snapchat dienst over te nemen voor maar liefst 3 miljard dollar. Snapchat heeft dit bod echter geweigerd, waardoor Facebook heeft besloten om zelf een vergelijkbare dienst te ontwikkelen. Het resultaat hiervan is een applicatie die bijna precies de zelfde functies heeft als Snapchat. Zo kan je foto’s en video’s maken en bewerken, die je vervolgens kunt versturen naar vrienden.

Er is echter één groot verschil. Bij de Slingshot applicatie is het alleen mogelijk om ontvangen foto’s te bekijken als je zelf een foto terugstuurt. Op deze manier hoopt Facebook de gebruikers actief te houden en mogelijk zelfs Snapchat “te verslaan”.

Slingshot is momenteel alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en alleen voor iOS. Wanneer de Android versie en de rest van de wereld gebruik kan maken van Facebook’s nieuwe dienst is niet bekend.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.