Samsung Toont Galaxy S5 Prime In Nederland

Galaxy-S5-PrimeGister schreven we dat KNP vanaf 1 juli snellere 4G zal aanbieden met een snelheid tot 200Mbit/s. De techniek die KPN hiervoor gebruikt wordt echter nog niet ondersteund door de huidige toestellen. Samsung zou tijdens een presentatie van KPN nu de Samsung Galaxy S5 Prime hebben laten zien, die deze 4G snelheden wel zal ondersteunen.

Er gaan al lang geruchten over een verbeterde versie van de Galaxy S5. Deze nieuwe variant bevat een Snapdragon 805 processor dat wel 4G+ of LTE Advanced zal ondersteunen. Op de Galaxy S5 Prime was een 4G+ symbool te zien, maar het toestel zou verder identiek zijn aan de huidige Galaxy S5. 

Later dit jaar zal Samsung volgens de geruchten nog een nieuwe smartphone-lijn introduceren, onder de naam Galaxy F. Dit toestel zal volgens de geruchten ook de nieuwe 4G+ ondersteunen, maar naast de Qualcomm Snapdragon 805-chipset ook beschikken over een metalen behuizing, een QHD-display, 3GB werkgeheugen en een 16 megapixel camera. Naar verwachting zal Samsung de Galaxy F in september onthullen.

Het maken van foto’s of screenshots was niet toegestaan tijdens de presentatie, maar na verwachting zal het niet al te lang meer duren voordat Samsung de Galaxy S5 Prime officieel zal introduceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.