Facebook Chat Re-Enabler: Gebruik Facebook Messenger Weer In Originele Facebook-app

Facebook MessengerWe hebben het al meerdere keren gehad over de Facebook Messenger app. Facebook heeft eerder dit jaar namelijk besloten om de Messenger-functie uit de Facebook-app te halen en hier een aparte app voor te maken. Voor de mensen die twee aparte Facebook applicaties maar lastig vinden is er nu “tijdelijk” de mogelijkheid om de Messenger-functie weer te activeren in de originele Facebook app.

Het activeren van de Messenger-functie in de Facebook-app is mogelijk dankzij de tool, Facebook Chat Re-Enabler. Facebook Chat Re-Enabler zet de chat-functie simpelweg weer aan, waarna je weer als vanouds kan chatten vanuit je Facebook-app. Dit is mogelijk doordat de code voor Messenger nog altijd sluimert in de app.

Op het forum XDA is een bestand geplaatst dat gratis kan worden gedownload. Zodra je het bestand hebt gedownload vraagt je toestel of je de update op de bestaande applicatie wil downloaden. Klik onderaan op Install. Nadat de installatie is voltooid kan je weer vanuit de Facebook-app chatten.

Hoelang de tool zal blijven werken is maar de vraag. Het is goed mogelijk dat Facebook de app in de toekomst zal updaten waarna het niet meer mogelijk is de Messenger-functie opnieuw te activeren.

via [computer idee]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.