Snapchat Komt Met Eigen Betaaldienst

SnapcashSnapchat komt met een nieuwe betaaldienst, genaamd Snapcash. Met Snapcash is het mogelijk om snel geld over te maken naar andere Snapchat gebruikers. Nadat je een chatsessie start met een andere Snapchat gebruiker hoef je alleen nog maar een bedrag in te typen en het geld zal worden overgemaakt.

Snapchat heeft de nieuwe betaaldienst gemaakt samen met het Amerikaanse bedrijf Square. Square heeft onder andere een dienst gemaakt waarbij mensen geld aan elkaar kunnen overmaken per e-mail. Dit is de reden dat Snapchat is gaan samenwerken met Square.

We vonden dat zo mooi dat we met hen wilden samenwerken“, schrijft Snapchat op zijn blog. “We lieten hen een prototype van Snapcash zien en gelukkig waren ze enthousiast.

Om Snapcash te gebruiken moet je eerst je pinpas aan je Snapchat-account koppelen. Het systeem is dus geen vervanging van een pinpas of creditcard. Momenteel is de dienst alleen beschikbaar in de Verenigde Staten voor mensen boven de 18 jaar. Het is niet bekend of Snapcash ook naar Nederland komt.

via [nos]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.