Tinder Laat Gebruikers Betalen Voor Onbeperkte Likes

TinderTinder is in Nederland begonnen met het aanbieden van een aantal betaalde functies. Zo melden verschillende gebruikers dat ze een popup krijgen om geld te betalen na een bepaald aantal likes.

Tinder is een dating-app waarbij gebruikers andere gebruikers kunnen beoordelen op hun uiterlijk. Geven twee gebruikers elkaar een “like” dan ontstaat er een “match”. Zodra er een match is kunnen deze twee gebruikers met elkaar chatten en eventueel een afspraak maken. Voorheen kon dit allemaal gratis, maar het lijkt er op dat Tinder meer geld wil verdienen met de dienst.

Op Twitter melden gebruikers dat ze na een bepaald aantal “likes” een melding krijgen omdat ze de dagelijkse limiet hebben overschreden. Om verder te gaan moet de gebruiker 24 uur wachten of betalen voor een Tinder Plus account. Hoeveel een Plus-account kost is niet helemaal duidelijk, aangezien gebruikers op Twitter verschillende bedragen noemen. Voor sommige gebruikers kost een Plus-account namelijk “slechts” 2,99 euro terwijl andere gebruikers soms wel meer dan 9,99 euro moeten betalen.

Mogelijk test Tinder verschillende prijsniveaus om te zien hoeveel gebruikers bereid zijn te betalen. Tinder test in het buitenland al langer verschillende betaalopties. Zo kan je betalen voor het ongedaan maken van je laatste like en het zoeken naar mensen buiten je omgeving.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.