Facebook Messenger-app Krijgt Videobel-functie

Facebook Messenger videobellenFacebook is gestart met de uitrol van een nieuwe update van Facebook Messenger voor Android en iOS. De nieuwe update maakt het mogelijk om gratis te videobellen met andere Facebook Messenger gebruikers. Op deze manier wil Facebook gaan concurreren met onder andere Skype.

Het is al langer mogelijk om normale telefoongesprekken te voeren via de Messenger-app, maar na de nieuwste update kan je nu ook videogesprekken voeren. Zodra Facebook de update heeft uitgerold naar je toestel zal er een video-icoontje verschijnen in de rechter bovenhoek in een schatgesprek van Messenger. Zie je het icoontje niet dan heb je de update nog niet ontvangen en zul je nog iets langer geduld moeten hebben.

Gesprekken worden gevoerd via de mobiele dataconnectie of via wifi. Gebruikers kunnen tijdens het bellen de camera aan of uit zetten en wisselen tussen de front-camera en de camera aan de achterkant.

Eerde heeft Facebook laten weten dat er maar liefst 600 miljoen actieve Messenger-gebruikers zijn en dat Facebook Messenger goed is voor 10 procent van al het mobiele belverkeer.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.