Facebook Messenger Meer Dan Miljard Keer Gedownload In Play Store

Facebook Messenger videobellenFacebook Messenger, de chat-app van Facebook is meer dan een miljard keer gedownload op het Android platform. Facebook Messenger is nu één van de zeer kleine groep applicaties die meer dan 1 miljard keer zijn gedownload.

Voorheen haalden de applicaties Facebook, Whatsapp, YouTube, Zoeken en Maps al 1 miljard downloads in de Google Play Store en daar komt nu de Facebook Messenger app bij. In april maakte Facebook bekend dat Facebook Messenger maar liefst 600 miljoen actieve gebruikers heeft. Dit komt steeds dichter in de buurt van de 800 miljoen actieve gebruikers van WhatsApp. In Nederland hebben ongeveer 3,7 miljoen mensen de Facebook Messenger app geïnstalleerd.

Facebook heeft eerder de chat-optie uit de standaard Facebook app verwijderd om vervolgens de Messenger-app te lanceren. In het begin lieten veel mensen weten geen tweede app te willen installeren om weer gebruik te kunnen maken van deze chat-functie, maar aan de cijfers te zien lijken de meeste mensen zich te hebben bedacht.

Met Facebook Messenger kunnen onder andere berichten en bestanden worden verzonden, maar ook telefoon gesprekken worden gevoerd. De app is gratis via de Google Play Store te downloaden.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.