Samsung Werkt Aan Galaxy Tab E-serie

Samsung Galaxy Tab E 9.6Er zijn afbeeldingen gelekt van een tablet in een nieuwe tablet lijn van Samsung. De zogeheten Galaxy Tab E-serie moet de Galaxy Tab 4-serie van vorig jaar opvolgen en zal een redelijk aantrekkelijke adviesprijs meekrijgen.

Samsung is volgens de geruchten momenteel de laatste puntjes aan het afronden van de nieuwe Galaxy Tab E-lijn. Er zijn zelfs al enkele details gelekt over de Galaxy Tab E 9.6. Dit is een 9,6-inch tablet met een adviesprijs van tussen de 180 en 200 euro. De tablet heeft een beeldverhouding van 4:3 en een resolutie van 800 x 1280 pixels.

De Galaxy Tab E 9.6 zal worden aangestuurd door een 1,3 Ghz quad-core processor met 1,5GB werkgeheugen. Verder is er 8GB opslagruimte aanwezig dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart en een 5000 mAh accu. De tablet is 8.5mm dik en draait op Android 4.4 (KitKat). Het is opvallend dat Samsung nu nog toestellen met een oude versie van Android wil lanceren. We verwachten dan ook dat deze informatie niet juist is of dat Samsung de tablet nog voor de lancering zal voorzien van Android 5.0 (Lollipop).

De WiFi-only versie zal ongeveer 180 euro gaan kosten en de WiFi + 3G variant krijgt een adviesprijs mee van ongeveer 200 euro. Samsung zal de tablet naar verwachting binnen enkele weken officieel presenteren.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.