Google Translate-app: Nu Live Teksten Vertalen Vanuit Het Nederlands

Google TranslateDe Google Translate-app krijgt binnen enkele dagen een update waarna het mogelijk is om live teksten te vertalen vanuit het Nederlands naar het Engels en andersom. Dit heeft Google bekend gemaakt op zijn blog.

De iOS en Android app krijgen dankzij de update ondersteuning voor 19 nieuwe talen, inclusief Nederlands.  Met de Google Translate-app, of “Google Vertalen” in het Nederlands, kan je een foto maken van Nederlandse teksten die rechtstreeks worden vertaald in de app. Teksten kunnen momenteel alleen nog maar van en naar het Engels worden vertaald. Voor het vertalen van teksten is geen internetverbinding vereist. Er kunnen namelijk taalpakketten worden gedownload voor offline gebruik.

De update die de komende dagen zal worden uitgerold brengt ondersteuning voor de volgende talen met zich mee. Bulgaars, Catalaans, Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Filipijns, Fins, Hongaars, Indonesisch, Litouws, Noors, Pools, Roemeens, Slowaaks, Zweeds, Turks, Oekraïens en natuurlijk Nederlands. Er is al ondersteuning voor Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch en Spaans. Na de update kan er ook eenzijdig Engels naar Hindi of Thai worden vertaald.

De “Google Vertalen” app is gratis in de Google Play Store te downloaden.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.