“YouTube Werkt Aan Livestreaming-app”

YouTubeVentureBeat meldt op basis van anonieme bronnen dat YouTube werkt aan een concurrent voor de livestreaming-app Periscope. Deze app moet het makkelijker maken om te livestreamen naar de videosite van Google.

Het is sinds kort mogelijk om livestreams te starten op YouTube, maar dit is vooral gemaakt voor op de pc. Concurrenten Periscope en Facebook Live hebben het juist heel gemakkelijk gemaakt om via smartphones een stream te starten en Google kan natuurlijk niet achterblijven. Dit is dan ook de reden dat Google binnenkort een Youtube Connect-app zal lanceren, die het streamen via een smartphone makkelijker moet maken.

De gemaakte video’s verschijnen binnen de Youtube Connect app en op de website van YouTube in het kanaal van de gebruiker. Gebruikers van de app kunnen video’s archiveren en terugkijken. Ook zal de app worden voorzien van een nieuwsfeed met hoogtepunten uit video’s van vrienden.

Wanneer YouTube Connect zal worden gelanceerd is niet bekend. Ook is het nog niet bekend of de app gelijk voor iedereen beschikbaar zal zijn, of eerst voor een beperkt aantal gebruikers.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.