Allo En Duo: Google Introduceert Nieuwe Chat-app En Videobel-app

Allo-DuoTijdens Google’s jaarlijkse Google I/O evenement heeft de fabrikant twee nieuwe applicaties onder de namen Allo en Duo gepresenteerd. Het gaat om een nieuwe berichten-app en een nieuwe videobel-app.

Een van de belangrijkste producten die Google tijdens de Google I/O heeft gepresenteerd is Google Assistent. Dit is de nieuwe en verbeterde digitale assistent van het bedrijf. Veel van de andere producten die Google presenteert tijdens dit evenement, kunnen samenwerken met deze digitale assistent. Zo ook de nieuwe chat-app Allo.

Allo is namelijk geen gewone chat-app, maar een app die zelf vragen van de gesprekspartner kan beantwoorden. De app leert deze antwoorden aan de hand van antwoorden die de gebruiker zelf geeft. Allo zal dus geen standaard antwoorden geven. Door “@google” te typen kan de digitale assistent elk moment worden opgeroepen binnen Allo. Een andere unieke eigenschap is de mogelijkheid om tekst en emoji’s groter of kleiner te maken met behulp van een schuifknop.

Google heeft ook de app Duo geïntroduceerd. Dit is een videobel-app met een functie die Google ‘knock knock’ noemt. Met knock knock kunnen videobeelden van de beller worden getoond, voordat je de telefoon daadwerkelijk opneemt. Zo kan je eerst kijken wie er belt en waar de beller zich begeeft. Dankzij end-to-end beveiliging kunnen ongewenste partijen niet meekijken of meeluisteren.

Google zal beide applicaties in de zomer lanceren voor Android en iOS.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.