“Snapchat Heeft Meer Gebruikers Dan Twitter”

snapchatSnapchat doet het erg goed, zelfs zo goed dat de foto- en chatdienst momenteel meer actieve gebruikers heeft dan Twitter. Zo zijn er dagelijks 150 miljoen gebruikers actief op Snapchat, aldus Bloomberg.

De laatste officiële cijfers die Snapchat zelf heeft vrijgegeven komen uit december 2015. Toen liet het bedrijf weten dat er dagelijks 110 miljoen gebruikers actief waren. Op basis van bronnen schrijft Bloomberg nu dat dit aantal is gegroeid naar 150 miljoen dagelijkse gebruikers. Dit is meer dan Twitter, die momenteel 140 miljoen dagelijks actieve gebruikers telt.

Het is niet bekend hoeveel maandelijkse actieve gebruikers Snapchat heeft. Twitter heeft ongeveer 310 miljoen maandelijkse actieve gebruikers. Twitter was ooit één van de grootste social media sites, maar heeft het de laatste jaren erg zwaar vanwege de sterke concurrentie. Twitter krijgt het maar niet voor elkaar om nieuwe gebruikers aan te trekken.

Een aantal dagen geleden scheven we al dat Snapchat een nieuwe investering heeft ontvangen, waardoor het bedrijf nu maar liefst 20 miljard dollar waard is.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.