T-Mobile Lanceert Eigen Online TV-dienst Knippr

T-Mobile KnipprDe telecomprovider T-Mobile heeft zojuist een eigen online tv-dienst gelanceerd, genaamd Knippr. Tegen een maandelijkse betaling kan je op het internet kijken naar de bekendste Nederlandse zenders.

Een abonnement op Knippr kost 10,99 euro per maand. Hiervoor krijg je 12 bekende Nederlandse zenders van NPO, RTL en SBS. Het is mogelijk om extra zenders bij te kopen voor 99 cent per zender. De eerste maand is gratis. Een mobiel abonnement van T-Mobile is niet vereist om gebruik te kunnen maken van Knippr.

De Knippr-app is beschikbaar op zowel Android als iOS. Volgende maand krijgt deze app een update, waarna het mogelijk moet zijn om via de Google Chromecast of Apple Airplay beelden vanuit de apps naar andere apparaten te sturen. De meeste programma’s kan je in HD-kwaliteit tot maximaal zeven dagen later terugkijken.

T-Mobile moet onder andere concurreren met de dienst Play van KPN. KPN lanceerde deze dienst vorig jaar en geeft gebruikers voor 14,99 euro per maand toegang tot een ruimere keuze zenders, inclusief HBO.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.