Samsung Start Uitrol Beveiligingsupdate Juni Voor Galaxy S7

Samsung Galaxy S7Samsung is gestart met de uitrol van de beveiligingsupdate van juni voor de Galaxy S7. Deze update moet naast verbeteringen aan de beveiliging ook de stabiliteit van de camera verbeteren.

Sinds vorig jaar brengt Google elke maand een nieuwe Android-update uit voor zijn Nexus-toestellen die de beveiliging van het besturingssysteem moet verbeteren. Samsung heeft beloofd deze updates ook uit to rollen naar de Samsung-toestellen. De update van juni komt nu binnen op de Nederlandse versie van de Galaxy S7.

Naast de beveiligingslekken van het Android-besturingssysteem worden ook nog eens 9 lekken gedicht die specifiek op Samsung-toestellen aanwezig zijn. Ook zijn er stabiliteitsverbeteringen voor de camera toegevoegd. De update is 339 MB groot en is nu te downloaden op de unbranded toestellen van de Samsung Galaxy S7. Om te controleren of de update beschikbaar is voor jou toestel ga je naar ‘Instellingen’–> ‘Over toestel’–> ‘Updates handmatig downloaden‘. De update is ook beschikbaar via Samsung SmartSwitch op de computer.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.