BitTorrent Introduceert Streamingdienst BitTorrent Now

Bittorrent-NowBitTorrent Inc. heeft een nieuwe dienst geïntroduceerd voor Android, iOS, web en Apple TV. De dienst heet BitTorrent Now en maakt het mogelijk om online muziek en video’s te streamen.

Contentmakers die video’s of muziek willen streamen via BitTorrent Now kunnen zelf aangeven hoe ze inkomsten genereren. Zo kan je media gratis, in ruil voor een e-mailadres, gratis met reclame of betaald aanbieden. Contentmakers krijgen in ieder geval 70 procent van de opbrengsten, zo laat BitTorrent weten. Er zijn al ongeveer 30.000 contentmakers die muziek, videoclips, films en series streamen via de nieuwe dienst.

Met de nieuwe dienst gaat BitTorrent de concurrentie aan met diensten als Spotify, Soundcloud, Apple Music en Netflix. Gebruikers van BitTorrent Now kunnen content ook offline beschikbaar maken, zonder hiervoor extra te hoeven betalen.

Momenteel is BitTorrent Now alleen beschikbaar via de Android-app en via de browser. Het bedrijf werkt nog aan een iOS-app en ondersteuning voor Apple TV, maar er is geen specifieke releasedatum bekend.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.