Meerkat Nu Beschikbaar Voor Android

Meerkat TwitterDe populaire iOS-app Meerkat is nu ook beschikbaar voor Android. Met Meerkat is het mogelijk om rechtstreeks vanaf je smartphone livestreams te maken en te delen via Twitter.

Een maand geleden schreven we al dat Meerkat bezig is aan een Android-variant van de livestream-app Meerkat. De bètaversie van deze app is nu beschikbaar in de Google Play Store. In dat zelfde bericht schreven we ook dat Meerkat al meer dan 300.000 duizend gebruikers heeft en dat er al wel een onofficiële app beschikbaar was voor Android, maar met zeer beperkte functionaliteit. Vanaf vandaag is de officiële app beschikbaar met de zelfde functies als de iOS variant.

Met een gemiddelde waardering van twee en halve ster zijn de reviews in de Play Store echter niet positief. Zo klagen veel gebruikers dat ze niet kunnen streamen. Aangezien het momenteel om een beta versie gaat, kunnen we ervan uitgaan dat de bugs in de komende weken langzaam zullen worden opgelost.

Twitter heeft ook een eigen livestream-app gemaakt, genaamd Periscope. Deze app is echter nog niet beschikbaar in de Google Play Store.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.