Grotere Emoji’s Na Laatst WhatsApp-update

WhatsAppWhatsApp heeft een nieuwe update uitgerold, waarna losstaande emoji’s voortaan groter worden weergegeven. Ook is het na de update mogelijk om in te zoomen tijdens het maken van een video en kunnen meerdere chats tegelijkertijd worden gearchiveerd. Momenteel is de update alleen uitgebracht voor iOS, maar Android zal vermoedelijk snel volgen.

Voortaan zullen emoji’s net als de hart emoji vergroot worden weergegeven als deze als losstaand bericht worden verzonden. Deze functie is niet uit te schakelen, dus na het installeren van de update zijn kleinere emoji’s (zonder tekst) niet meer mogelijk. Als je een emoji samen met tekst in een enkel bericht verstuurd worden deze nog wel in het “standaard” formaat weergegeven.

Naast de gewijzigde emoji’s is het nu ook mogelijk om in te zoomen bij het maken van een video. Verder moet de app volgens WhatsApp sneller werken. Binnenkort zal WhatsApp een andere update uitbrengen die de mogelijkheid om gif-bestanden te versturen toevoegt en het mogelijk maakt om videogesprekken te voeren.

via [xgn]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.