Eerste online tabloid van Nederland

Tussen al het harde nieuws en de laatste sportberichten is er nog ruimte voor een site met daarop vermakelijk, opmerkelijk en spraakmakend nieuws. Dat is WTF.nl, naar eigen zeggen het eerste online tabloid van Nederland. Achter deze nieuwe site zit Sanoma, onder meer bekend van NU.nl, en daar hebben ze geen half werk geleverd. Behalve de site is er ook een app. En dit keer niet alleen voor iOS en later voor Android, maar meteen voor beide platformen.

Als je app opent, zie je meteen veel foto’s en weinig tekst. Pas als je op de foto drukt, kom je bij het bericht. Onderin kun je met je vrienden delen dat bijvoorbeeld PVV’ers die Brand drinken het meeste seks hebben. Dat delen gaat via Nujij, Facebook, Twitter of mail. Wil je niet helemaal naar beneden scrollen dan kun je ook rechts bovenin op delen drukken.

Weer terug op het beginscherm zie je bovenin twee icoontjes. De ene is een hamburger, de ander een lijstje. Om met de hamburger te beginnen, als je daarop drukt, kom je bij de Daily Snacks. Dit zijn terugkerende items zoals een poll, ‘hot or not’ of de meest spraakmakende foto van de dag. Klik je op de homepage op het lijstje, dan zie je een overzicht met onder meer spotlight, kijkbuis, grijze pakken en instellingen.

Benieuwd geworden naar deze app? Klik dan hier om hem te downloaden.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.