App tip: Babel Rising 3D

Meestal ben ik niet zo heel erg van de spelletje op mijn telefoon, bij mij moet het altijd nuttig zijn en zo. Maar ok, ik ben om ik speel een spelletje en wel deze ‘Babel Rising 3D’. Als het mogelijk was om met een grote zware galmende stem de naam van deze vette game uit te spreken zou ik het doen.

Want als jij zo’n persoon met een God-complex bent moet je dit spel zeker spelen, je speelt namelijk live mee in het bijbel-verhaal rondom de toren van Babel. Deze toren mag niet gebouwd worden namelijk en daar ga jij voor zorgen. Met blikseminslagen, vuurballen, vuurmuren, windhozen en ijskrachten ga je de arbeiders te lijf die de toren bouwen. Ook de goddeloze priesters mag je extra zwaar aanpakken.

Al met al kan ik zeggen dat de gameplay geweldig is en de 3D-omgeving zit prachtig in elkaar voor een mobiele game. Zeker een aanrader dus.

Afbeeldingen

 

Video

Downloaden
Klik hier om de app te downloaden

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.