“Google Zal Chat-app Allo Op 21 September Lanceren”

Google AlloDe doorgaans goed geïnformeerde bron Evan Blass heeft via Twitter laten weten dat Allo, de chat-app van Google, vanaf 21 september te downloaden is. Google heeft de app Allo samen met de app Duo eerder dit jaar tijdens de I/O conferentie aangekondigd.

Duo is een app die videobellen op een duidelijke en simpele manier mogelijk moet maken, terwijl Allo juist is gericht op het communiceren via chat-berichten. Allo is echter uniek ten opzichte van andere chat-apps. Zo kan Allo de gebruiker namelijk leren kennen en op basis daarvan automatisch antwoorden suggereren.

Duo is al ongeveer een maand beschikbaar voor Android en iOS, maar de Allo-app is om een onbekende reden nog niet te downloaden. Evan Blass laat nu echter weten dat de app morgen in de app winkels verschijnt.

Een succesvolle lancering van een nieuwe chat-app is tegenwoordig erg moeilijk. De meeste mensen gebruiken namelijk al WhatsApp, waardoor het overstappen op een dienst met weinig gebruikers niet echt logisch lijkt. Google heeft Allo echter voorzien van enkele functies die we nog niet eerder in chat-apps zijn tegengekomen, waardoor Google hoopt gebruikers toch over te halen. Bekijk de onderstaande video voor een demonstratie van de app.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.