Xiaomi Stuurt Uitnodiging Voor Mi 5s Onthulling Op 27 September

Xiaomi-Mi-5s-27-september-inviteDe Chinese fabrikant Xiaomi heeft uitnodigingen gestuurd naar de pers voor een evenement dat op 27 september zal plaatsvinden. Op dit evenement zal Xiaomi waarschijnlijk de high-end Mi 5s-smartphone presenteren.

Xiaomi heeft zelf niet aangegeven dat de fabrikant op deze datum de Mi 5s zal presenteren, maar als we naar de teaser kijken kunnen we toch wel snel deze conclusie trekken. Onlangs doken namelijk al de specificaties op van de Xiaomi Mi 5s en op de teaser zien we ook een grote letter “S” staan. Je zou zelfs kunnen zeggen dat de “S” wel een beetje op de “5” lijkt, waardoor we vrij zeker zijn dat we op 27 september de Mi 5s te zien krijgen.

Volgens eerdere geruchten beschikt de smartphone onder andere over een 5,15-inch display met een Full HD-resolutie en 3D-touch, een Snapdragon 821-processor, 6GB werkgeheugen, tot 256GB opslagruimte, een 16 megapixel camera, een 3490mAh accu met QuickCharge 3.0-ondersteuning en een Sense ID-scanner van Qualcomm.

Het is nog niet duidelijk of de smartphone ook rechtstreeks in Europa verkrijgbaar zal zijn, maar via derde partijen kun je vlaggenschepen van Xiaomi relatief makkelijk aanschaffen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.