YouTube Lanceert Databesparende YouTube-app

YouTubeYouTube heeft de app YouTube Go gelanceerd. Deze app, die momenteel alleen nog maar verkrijgbaar is in India, is ontworpen om data te besparen. Zo kunnen gebruikers video’s online opslaan als ze een WiFi-verbinding hebben om deze video’s vervolgens op een later tijdstip te bekijken.

Met de nieuwe YouTube Go-app kunnen gebruikers een korte preview bekijken, voordat de volledige video’s worden geopend en ingeladen. Ook kunnen video’s gemakkelijk offline worden opgeslagen zodat gebruikers de video’s op een later tijdstip kunnen bekijken. Dit is ideaal als je tijdelijk geen toegang hebt tot een WiFi-verbinding. Wanneer je een video streamt kan je eventueel kiezen voor een lagere kwaliteit, zodat er minder data zal worden gebruikt.

YouTube Go

Het is ook mogelijk om gedownloade video’s via Bluetooth te delen met vrienden, zodat ook je vrienden geen data verbruiken. Youtube zal YouTube Go de komende maanden uitrollen in India, maar het is nog onduidelijk of de app ook naar andere landen zal worden uitgerold.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.