Vodafone Introduceert Smart Platinum 7 In Nederland

Vodafone Smart Platinum 7Vodafone heeft deze week de Vodafone Smart Platinum 7 uitgebracht in Nederland. Deze smartphone is verkrijgbaar in alle Vodafone-winkels voor een adviesprijs van 399 euro. Voor 30 euro extra krijg je de bijbehorende VR-headset.

Via een persbericht heeft Vodafone de Smart Platinum 7 geïntroduceerd. In het persbericht worden ook de specificaties van de smartphone genoemd. Zo beschikt de Smart Platinum 7 over een 5,5-inch 2K AMOLED-display, een Snapdragon 652 octa-core processor, 3GB werkgeheugen, 32GB of 128GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een 3000mAh accu, een vingerafdrukscanner, 4G-ondersteuning en stereospeakers.

Vodafone Smart Platinum 7 smartphone

Volgens Daniel Schubert, de hoofdontwerper bij Vodafone, heeft Vodafone veel aandacht besteed aan het uiterlijk van de Smart Platinum 7. “Bij het ontwerpen van de Vodafone Smart Platinum 7 lag onze focus vooral op elegantie. Het toestel is zeer dun, minder dan 7 millimeter, en heeft zeer sterk Gorillaglas op de voor- en achterkant. De aluminium body is van dezelfde kwaliteit die onder andere wordt gebruikt voor vliegtuigen.” Naast de Smart Platinum 7 brengt Vodafone andere uitvoeringen van de zevende generatie op de markt, waaronder de Smart Ultra 7, de Smart Prime 7 en de Smart First 7.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.