Instagram Krijgt Live Video’s

InstagramNa Facebook en YouTube komt ook Instagram met live video’s. Naast deze live-functie krijgt Instagram ook nog een aantal andere nieuwe mogelijkheden, waaronder het toevoegen van GIF-animaties.

De CEO van Instagram, Kevin Systrom, heeft laten weten dat Instagram veel tijd steekt aan het ontwikkelen van live video’s. Kevin denkt dat live video’s de band tussen vrienden kan versterken.

“Ik denk dat live video echt iets kan bijdragen aan ons leven. Als ik de band wil versterken met mensen van wie ik hou, is live streamen van video daarvoor zeer geschikt.”

Nadat Snapchat de Stories-functie introduceerde, waarmee foto’s en video’s na vierentwintig uur verdwijnen, is de app sterker gaan concurreren met Instagram. Door live video’s aan te bieden kan Snapchat zich weer iets meer onderscheiden van Snapchat.

Naast de live video’s komt Instagram volgens de berichten ook met de mogelijkheid om andere gebruikers te taggen door een @ voor de naam van iemand anders te zetten. Verder moet het mogelijk worden om weblinks te delen en GIF-afbeeldingen te uploaden. Zo kan een gebruik 10 foto’s achter elkaar plakken om vervolgens afgespeeld te worden.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.