Samsung Galaxy Note 20 En Note 20 Ultra Ontvangen Android 12-update

Samsung heeft de afgelopen weken al een groot aantal toestellen van het bedrijf voorzien van Android 12 en deze week rolt de Android 12-update in Nederland en België uit voor de Galaxy Note 20 en de Galaxy Note 20 Ultra. De update komt samen met de One UI 4-schil en brengt een hoop verbeteringen met zich mee.

Nederlanders en Belgen met een Samsung Galaxy Note 20 of Galaxy Note 20 Ultra kunnen elk moment een notificatie ontvangen waarin staat dat ze de Android 12-update kunnen downloaden. Dit blijkt uit meldingen van verschillende gebruikers. Na de installatie draaien de smartphones op One UI 4 met de beveiligingspatch van december.

De Android 12-update met de One UI 4-schil heeft onder andere een nieuwe integratie gekregen waarbij de kleuren zich aanpassen aan de ingestelde achtergrond. Ook krijgen gebruikers toegang tot een nieuw privacydashboard met meer functies, uitgebreidere notificaties en meer widgets. Achter de schermen zijn ook verbeteringen doorgevoerd voor een stabieler en veiliger systeem.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.