Zo Gebruik Je Android Instant Tethering

android-7 NougatAndroid Instant Tethering is een nieuwe functie in Android 7.1.1 (Nougat), die zojuist is uitgerold naar de Pixel, Pixel XL, Nexus 5X, Nexus 6P en Nexus 6. Met Instant Tethering kunnen apparaten die gebruik maken van het zelfde Google-account automatisch verbinding maken met de Wi-Fi-hotspot van je smartphone.

Google Pixel Product Manager, Omri Amarilio legt uit dat wanneer je een tablet, zoals de Pixel C, aanzet er gelijk wordt gekeken of er wel of niet een internetverbinding aanwezig is. Als dit niet het geval is zal de Pixel C controleren of je Nexus- of Pixel-smartphone wel internet heeft. Ook wordt er gekeken of er nog genoeg accuduur is. Als je smartphone internet en genoeg accuduur heeft kan je aangeven om de hotspot in te schakelen en automatisch te verbinden. Hiervoor hoef je je smartphone niet uit je broekzak te halen. Maak je langer dan 10 minuten geen gebruik van het internet, dan zal het de hotspot automatisch weer uitschakelen.

Android-Instant-Tethering

Om op je smartphone in te stellen of je wel of niet automatisch data wilt delen, ga je naar het instellingenmenu en klik je op ‘Google’. Ook kan je hier aangeven of jouw smartphone andere apparaten waarop je bent ingelogd met je Google-account kan vinden.

via [hothardware]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.