Google Play Store Krijgt Pagina Met Tijdelijk Gratis Apps

Google Play StoreGoogle heeft de Play Store voorzien van een speciale pagina, waarop wekelijks gratis applicaties worden aangeboden die normaal wel geld kosten.

De nieuwe sectie is nog niet te zien in de Nederlandse versie van de Play Store, maar Nederlanders kunnen de applicaties wel gratis downloaden. De nieuwe sectie in de Play Store zal wekelijks worden geüpdatet zodat er elke week weer andere applicaties gratis te downloaden zijn.

Momenteel kunnen alleen gebruikers in de Verenigde Staten en Canada de “gratis app van de week” pagina zien. De app die deze week gratis kan worden gedownload is Card Wars – Adventure Time. Dit spel kost normaal €3,39.

Free app of the week Play Store

Andere aanpassingen
Naast de nieuwe sectie heeft Google ook een update uitgerold die de interface van de pagina ‘Mijn apps & games’ aanpast. Zo is er een nieuwe tab bijgekomen waar je alle updates aantreft. Ook is het nu mogelijk om de apps zelf op volgorde te sorteren. Zo kun je apps sorteren op alfabetische volgorde, maar ook op basis van de laatste update of de grootte van de apps.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.