Facebook Introduceert Camera Met Snapchat-effecten

Facebook-camera-filtersNa het kopieren van de Snapchat Stories-functie heeft Facebook besloten om ook de camera-effecten na te maken. Facebook heeft namelijk een update uitgebracht voor de smartphone-app, waardoor voortaan foto’s met Snapchat-achtige filters kunnen worden gemaakt.

Dat Facebook tegenwoordig alles behalve origineel is wisten we al, maar dat het bedrijf letterlijk alle functies van de concurrentie zal kopiëren hadden zelfs wij niet gedacht. Onlangs introduceerde Facebook “Facebook Stories“, een gekopieerde functie van Snapchat. Uiteraard is deze functie populair, dus besloot Facebook om nog een functie na te maken. De Facebook Camera is voorzien van vele Snapchat-achtige filters zoals maskers, frames en bewegende animaties.

De filters kun je toevoegen aan foto’s en video’s, om vervolgens bijvoorbeeld te delen op Facebook Stories. Om de camera te openen veeg je in het nieuwsoverzicht in de app naar rechts. Na het maken van een foto veeg je naar boven of naar beneden voor het toevoegen van een frame. Met het icoontje linksonder kun je bewegende filters toevoegen. Ook kunnen er nog teksten worden toegevoegd.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. hansz schreef:

    Facebook zou er goed aan doen om de respons op alle wijzigingen in de Play store eens door te gaan nemen, niemand geeft nog meer dan 1 ster vanwege al die rotzooi die ze toevoegen en waar niemand op zit te wachten. Om dezelfde rede heb ik enige tijd geleden de Messenger app al van mijn toestel verwijderd. Ook Facebook ben ik nu wel klaar mee, scheelt ook weer 320MB’s aan ruimte. Overgegaan op een prima wrapper van in totaal slechts 16MB’s waar ook nog eens Messenger zit ingebouwd. Het enige verschil met de standaard app is dat je niet realtime notificaties ontvangt, meestal wat later maar de sync-tijd kan je zelf bepalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.