“Nieuwe HTC U Krijgt Aanraakgevoelige Randen”

HTC U OceanBegin dit jaar introduceerde HTC de nieuwe HTC U-serie, met daarin twee toestellen. De Taiwanese fabrikant zal volgens de laatste geruchten dit jaar een derde HTC U-toestel presenteren, die kan worden bestuurd met behulp van aanraakgevoelige randen.

In het derde kwartaal van 2016 lekte via Evan Blass een concept-video uit van een HTC-smartphone met aanraakgevoelige randen. In de concept-video zien we dat sensoren de fysieke knoppen vervangen, waardoor je met swipe-bewegingen onder andere kunt scrollen door apps. Evan Blass heeft op VentureBeat aangegeven dat HTC nu daadwerkelijk werkt aan dit toestel en dat de smartphone mogelijk al halverwege april zal worden aangekondigd.

Volgens de geruchten krijgt de nieuwe HTC U een volledig metalen behuizing, een 5,7-inch display met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, een Snapdragon 835-processor, 64GB of 128GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 12 megapixel camera aan de achterkant en een 16 megapixel camera aan de voorkant. De smartphone draait op Android 7.1 (Nougat) met de Sense 9 schil.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.