“Nieuwe Nokia-smartphones Krijgen Camera-app Van Lumia-toestellen”

nokiaHMD heeft de patenten op de camera-interface van Nokia Lumia-toestellen ontvangen. HMD is de licentiehouder van Nokia, waardoor we de Lumia-interface in toekomstige op Nokia-toestellen kunnen verwachten.

Volgens NokiaMob zijn er in totaal 500 vastgelegde patenten door Microsoft overgedragen aan HMD. Eén van deze patenten is voor de gebruikersinterface van de camera-app van Nokia Lumia-toestellen. De camera-app op de Windows Phones van Microsoft is erg makkelijk te bedienen, dankzij de instelmogelijkheden in combinatie met de ringen. Het is goed mogelijk dat aankomende Nokia-toestellen worden uitgerust met een camera-app dat is gebaseerd op deze interface.

Lumia camera interface

HMD heeft eerder dit jaar al de de Nokia 3, 5 en 6 geïntroduceerd. Ook verwachten we dat HMD op 16 augustus de Nokia 8 zal presenteren. Dit toestel beschikt volgens de geruchten over een 5,3-inch QHD-scherm, een Snapdragon 835-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 13 megapixel dual-camera van Carl Zeiss en ondersteuning voor dual-SIM.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.